Tasker og kits

ST Leatherworks

Quality handmade Bushcraft gear

TASKER & KITS

Hos ST Leatherworks laver vi en lang række tasker og kits, til udendørsmennesket der sætter pris på god kvalitet og funktionalitet.

UDSTYRSTASKER

Hos ST Leatherworks laver vi både en række standard udstyrstasker, der enten kan lægges i ens oppakning eller bæres på bæltet.

 

Derudover fremstiller vi også tasker til specifikt udstyr på bestilling. Det kunne fx være tasker til mobiltelefoner, GPS'er, kikkerter, Zippo lightere og multi-tools.

BÆLTEPOSER

Denne lille sammenfoldelige bæltepose er praktisk hvis du skal ud og samle i naturen, da den sammenfoldet kan sidde på dit bælte uden af fylde ret meget.

 

Når du har brug for den kan, kan den vandtætte pose foldes ud, og du kan fx have planter, bær, svampe eller optændingsmateriale i den.

 

Da posen er i kraftigt polyester kan den let tørres af med en våd klud, når du kommer hjem.

VIKINGE TASKE

Denne vikingeinspirerede bæltetaske er lavet i blødt læder, med en snørelukning og en læder flap, der sikre at der ikke kommer vand i posen når det regner.

 

Tasken er ideel til at organisere ens udstyr, og er en anden mulighed for at opbevare fx et fire kit eller andre småting.

 

Bæltetasken er udstyret med en lukning med lædersnøre og gevir.

TINDER POUCH

Disse praktiske læderposetasker er gode til at holde styr på dine småting, så du har de ting der skal bruges sammen samlet.

 

Det kunne fx være udstyr til at vedlige holde dine knive og økser (slibesten, fedt, olie, strop osv.), eller til at opbevare optændingsmateriale, som du skal bruge når du skal tænde et bål (fyrsvamp, tørt græs, birkebark m.m.).

PLACERING

 

København

Danmark

KONTAKT OS PÅ

 

eller skriv til os på facebook

FØLG OS PÅ

© Copyright. All Rights Reserved.