Tasker og kits

ST Leatherworks

Quality handmade Bushcraft gear

TASKER & KITS

Hos ST Leatherworks laver vi en lang række tasker og kits, til udendørsmennesker og andre der sætter pris på god kvalitet og funktionalitet.

BÆLTETASKE

Med en bæltetaske fra STLeatherworks, har du plads til lidt mere end hvad du lige kan have i lommerne, uden at skulle have en rygsæk med


Tasken består at et stort rum hvor du fx kan have dine nøgler, pung og mobiltelefon, og en lille stiklomme på fronten, der er velegnet til et par kreditkort eller et rejsekort, og en større stiklomme på bagsiden, hvor du fx kan have dit pas, når du er ude og rejse

MESSENGER BAG

Man går ikke galt i byen med en hverdagstaske fra STLeatherworks


Denne Messenger bag er lavet at 2,5mm kernelæder og farvet i et mørkebrunt "vintage look", og har både et bærehåndtag og en justerbar skulderrem


Tasken har to små lommer på ydersiden og selve tasken er opdelt i to hovedrum

WEEKENDER BAG

Med en stor Weekender bag fra STleatherworks, er du sikker på at du har den helt rigtige taske til en forlænget weekend, når du får mulighed for en hurtig smuttur for at forkæle dig selv 

 

Tasken er lavet i kraftig kernelæder med to store lomme på ydersiden og og en lomme til dit pas og rejseåpapirer på indersiden.


Udover gode bærehåndtag og en bred skulderrem, har tasken også solide håndtag i begge ender, ser gør det let at smide tasken i bagagerummet.

UDSTYRSTASKER

Hos ST Leatherworks laver vi både en række standard udstyrstasker, der enten kan lægges i ens oppakning eller bæres på bæltet.

 

Derudover fremstiller vi også tasker til specifikt udstyr på bestilling. Det kunne fx være tasker til mobiltelefoner, GPS'er, kikkerter, Zippo lightere og multi-tools.

BÆLTEPOSER

Denne lille sammenfoldelige bæltepose er praktisk hvis du skal ud og samle i naturen, da den sammenfoldet kan sidde på dit bælte uden af fylde ret meget.


Når du har brug for den kan, kan den vandtætte pose foldes ud, og du kan fx have planter, bær, svampe eller optændingsmateriale i den.


Da posen er i kraftigt polyester kan den let tørres af med en våd klud, når du kommer hjem.

VIKINGE TASKE

Denne vikingeinspirerede bæltetaske er lavet i blødt læder, med en snørelukning og en læder flap, der sikre at der ikke kommer vand i posen når det regner.


Tasken er ideel til at organisere ens udstyr, og er en anden mulighed for at opbevare fx et fire kit eller andre småting.


Bæltetasken er udstyret med en lukning med lædersnøre og gevir.

TINDER POUCH

Disse praktiske læderposetasker er gode til at holde styr på dine småting, så du har de ting der skal bruges sammen samlet.


Det kunne fx være udstyr til at vedlige holde dine knive og økser (slibesten, fedt, olie, strop osv.), eller til at opbevare optændingsmateriale, som du skal bruge når du skal tænde et bål (fyrsvamp, tørt græs, birkebark m.m.).

PLACERING


København

Danmark

KONTAKT OS PÅ


info@stleatherworks.dk

eller skriv til osmessenger

FØLG OS PÅ

© Copyright. All Rights Reserved.